No module Published on Offcanvas position

УМОВИ КОРИСТУВАННЯ ВЕБ-САЙТОМ ТА ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

 

1.1. Використовуючи веб-сайті https://gacs.com.ua/ https://sales.gacs.com.ua/ (надалі – веб-сайт), ви, як користувач веб-сайту, підтверджуєте, що приймаєте та погоджуєтеся дотримуватися цих Умов користування веб-сайтом та Політику Конфіденційності (надалі - Умови).

1.2. Веб-сайт та матеріали на ньому, якщо не вказано інше, належать – ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ФІРМА «НОРД» КОД ЄДРПОУ: 13715373, АДРЕСА: 01030, М. КИЇВ, ВУЛ. ЛЕОНТОВИЧА, 5, ОФ. 5  (надалі – Товариство).

1.3. Користувач не має права використовувати веб-сайт, якщо він не згоден з цими Умовами.

  1. УМОВИ РЕЄСТРАЦІЇ КОРИСТУВАЧА НА ВЕБ-САЙТІ

2.1. Під час реєстрації на веб-сайті або в якості учасника заходу, що проводиться Товариством з можливістю реєстрації на веб-сайті, Користувач зобов'язаний надати правдиву, точну і повну інформацію про себе з питань, які пропонуються в формі для реєстрації і підтримувати цю інформацію в актуальному стані, такому, що відповідає дійсності. Користувач зобов'язується забезпечити достовірність наданої інформації.

2.2. Користувач, здійснивши реєстрацію на веб-сайті, вносячи при цьому свої персональні дані та/або надаючи ці дані іншим шляхом, та/або здійснюючи будь-які дії в рамках веб-сайту та/або, шляхом надання згоди – активував кнопку «зареєструватися» через реєстраційну форму сайту (галочка), висловлює свою згоду з цими Умовами та надає Товариству, а також третім особам, які надають послуги Товариству дозвіл на обробку власних персональних даних.

2.3. Користувач визнає, що у випадку його недбалого ставлення до безпеки і захисту своїх персональних даних і даних по авторизації (пароль, логін) треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису і персональних даних Користувача. Товариство не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

2.4. Користувач погоджується не видавати себе за іншу особу, або використовувати вигадане ім'я або ім'я, яке Користувач не має права використовувати, або створювати неіснуючу адресу електронної пошти, або вводити в оману інших щодо своєї особистості.

2.5. Користувач зобов'язується використовувати веб-сайт тільки в законних цілях і таким чином, щоб не обмежувати або не перешкоджати володінню і користуванню веб-сайтом будь-якою третьою особою.

2.6. Товариство залишає за собою право вживати будь-які заходи проти будь-якого облікового запису Користувача, в будь-який час і з будь-якої причини. Товариство на свій розсуд має право негайно і без попереднього повідомлення припинити доступ до веб-сайту або окремих його частин.

  1. ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ

3.1. Сукупність програм, даних, торгових марок, об'єктів авторського права, і інших об'єктів, що використовуються веб-сайтом є інтелектуальною власністю його законних правовласників і охороняються законодавством про інтелектуальну власність України, а також відповідними міжнародними правовими договорами і конвенціями. Будь-яке використання елементів, символіки, текстів, графічних зображень, програм та інших об'єктів, що входять до складу веб-сайту і належать Товариству або право на використання яких надано Товариству, крім дозволеного в п. 3.2 цієї Угоди, без дозволу Товариства чи іншого законного правовласника є незаконним і може стати причиною судового розгляду і притягнення порушників до цивільно-правової, адміністративної та кримінальної відповідальності відповідно до законодавства України.

3.2. Користувач веб-сайту має право використовувати розміщені на ньому матеріали дотримуючись наступних умов:

  • копіювання матеріалів розміщених на веб-сайті допускається виключно з посиланням на веб-сайт, Товариство та/або власника авторського права;
  • веб-сайт та матеріали використовуються виключно для інформаційних цілей, з метою особистого, некомерційного застосування.

3.3. Незалежно від інших положень цієї Угоди, використання матеріалів веб-сайту та інших об'єктів авторського права не може тлумачитись як надання Товариством ліцензії або права на використання торговельних марок або авторських прав Товариства чи будь-якої третьої сторони.

  1. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ТА ОБМЕЖЕННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ

4.1. Матеріали та інформація розміщені на веб-сайті представлені в загальних рисах, для загального ознайомлення. Користувач самостійно приймає рішення про їх використання без отримання індивідуальної професійної консультації. Товариство не несе ніякої відповідальності і не приймає зобов'язання по відшкодуванню збитків, що виникли внаслідок будь-яких дій, які були або будуть вжиті будь-ким, хто поклався на таку інформацію, або за будь-яке рішення, прийняте на її основі.

4.2. Для підготовки матеріалів розміщених на веб-сайті Товариство доклало максимальних зусиль для забезпечення актуальності і достовірності інформації. У зв'язку із зміною законодавства чи після спливу певного строку – матеріали та інформація можуть стати неактуальними або неточними. Товариство не дає ніяких явних або таких, що маються на увазі, гарантій стосовно точності, надійності чи повноти інформації, опублікованої на веб-сайті.

4.3. Товариство не несе відповідальність за будь-які збитки чи шкоду, що виникають в результаті будь-якого рішення чи дій, вжитих або не допущених в результаті інформації, розміщеної на веб-сайті або інших сайтах, до яких він може бути прив'язаний, або в результаті використання або неправильного використання веб-сайту.

4.4. Веб-сайт може містити посилання на ресурси (інші веб-сайти, онлайн-сервіси, програмне забезпечення тощо), що підтримуються третіми особами. Товариство не несе ніякої відповідальності щодо точності, своєчасності, придатності, законності інформації, розміщеної на ресурсах третіх осіб.

  1. ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

5.1. Цей розділ містить інформацію, що встановлює порядок отримання, збору, накопичення, зберігання, обробки, використання, забезпечення захисту і розкриття персональних даних (надалі – дані) Користувача веб-сайту в розумінні Закону України «Про захист персональних даних».

5.2. Під даними розуміється будь-яка інформація, що прямо чи опосередковано відноситься до конкретного Користувача. Це може бути: ім'я, прізвище, адреса електронної пошти, номер телефону, регіон проживання, ір-адреса, дані про пристрої (комп'ютер, тип браузера, операційна система мобільного пристрою), що використовуються Користувачем, інша інформація, за допомогою якої здійснюється комунікація, яка по бажанню Користувача надається ним за допомогою реєстраційної форми.

5.3. Під обробкою даних розуміється будь-які дії з даними в тому числі, але не виключно: доступ, надання, розповсюдження, збір, систематизація, зберігання, накопичення, запис, передача, блокування, видалення, уточнення, оновлення та/або зміна, знеособлення та інші способи використання даних Товариством.

5.4. Розпорядником даних є ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ФІРМА «НОРД»  КОД ЄДРПОУ: 13715373,

5.5. Користувачі можуть надавати дані самостійно шляхом розміщення таких даних на веб-сайті або повідомляючи через канали телефонного зв'язку та/або на електронну та/або поштову адресу Товариства.

5.6. Товариство може збирати, в тому числі, але не виключно, наступні дані:

  • ім'я, прізвище, по батькові, дата народження, дані уповноваженої особи компанії, найменування компанії, реквізити компанії, контактні телефони, адреса електронної пошти, адреса місцезнаходження компанії, інші контакті дані за бажанням Користувача;
  • інформація про обліковий запис Користувача, в тому числі номер телефону, адреса електронної пошти, логін та пароль, інші дані, необхідні для комунікації з Користувачем;
  • дані про пристрої, що використовуються Користувачем, інформація про ір-адресу; дата та час коли Користувач користується веб-сайтом, інформація про програмне забезпечення, а також веб-браузер, що використовувався Користувачем, інформація про операційну систему та індивідуальні ідентифікатори пристроїв, які використовує Користувач;
  • дані, отримані в результаті проведення Товариством та/або третіми уповноваженими Товариством особами різних опитувань, інша інформація, отримана Товариством в результаті проведення маркетингової діяльності;

5.7. Товариство також може обробляти дані за допомогою файлів Cookies (кукі - невеликий фрагмент даних, які пересилаються на комп'ютер Користувача при переході на веб-сторінку та/або при перегляді рекламного модуля на веб-сторінці і зберігаються на комп'ютері Користувача та/або в його мобільному пристрої).

5.8. Використання і цілі обробки даних

5.8.1. Товариство використовує та здійснює обробку даних, в наступних цілях:

  • з метою забезпечення реалізації цивільно-правових, податкових та відносин у сфері бухгалтерського обліку, виконання договірних зобов'язань з надання послуг, для ідентифікації Користувача, з метою надання послуг, обробки платежів, відправки інформації поштою, електронною поштою, проведення розрахункових операцій, надання звітності, ведення бухгалтерського та управлінського обліку, поліпшення якості надання послуг;
  • для ідентифікації клієнта як Користувача веб-сайту, для зв'язку з Користувачем, відправки розсилок поштою, електронною поштою, за номером телефону, в тому числі з метою відправки комерційних пропозицій, повідомлень про акції та новини Товариства, а також інших порталів/сайтів, що знаходяться в розпорядженні та/або належать Товариству.

5.8.2. Товариство не здійснює обробку даних, які стосуються расової, національної приналежності, політичних поглядів, релігійних та інших переконань, членства в громадських організаціях. Інформація, яка характеризує фізіологічні особливості Користувачів, на основі яких можна встановити їх особистість не обробляються також.

5.8.3. Строки обробки та зберігання даних визначаються виходячи із цілей обробки даних, а також виходячи із умов, вказаних в договорах, укладених з Користувачем у відповідності до вимог діючого законодавства України.

5.9. Розкриття даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи допускається у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не обмежуючись за обґрунтованими запитами державних органів, що мають право подавати заявки та отримувати такі дані.

5.10. Розкриття персональних даних, у тому числі передача таких даних третім особам можлива і буде здійснена виключно за згодою Користувача. Така згода Користувача може бути проявлена ним як під час безпосереднього письмового звернення, так і діями, які направлені на надання такого дозволу. Наприклад, замовлення послуг третіх осіб за допомогою використання функціональних можливостей веб-сайту або реєстрації на захід за допомогою реєстраційної форми розміщеної на веб-сайті.

5.11. Користувачі в будь-який момент можуть змінити/видалити особисту інформацію або відмовитися від розсилки, або відкликати згоду на обробку даних через веб-сайт або, відправивши повідомлення на електронну адресу:  Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.  або поштову адресу: – ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ФІРМА «НОРД» КОД ЄДРПОУ: 13715373, АДРЕСА: 01030, М. КИЇВ, ВУЛ. ЛЕОНТОВИЧА, 5, ОФ. 5.

5.12. Після отримання такого повідомлення обробка даних Користувача буде припинена, а його дані будуть видалені, крім випадків, якщо така обробка може бути необхідна у відповідності із діючим законодавством України.

5.13. Функціонування деяких можливостей веб-сайту, для яких необхідна наявність інформації про Користувача, може бути припинена з моменту зміни/видалення Даних.

5.14. Товариство здійснює обробку та зберігання даних для реалізації цілей, вказаних в цих Умовах протягом всього необхідного періоду для цього, але не більше 5 (п'яти) років з дати останньої взаємодії Користувача з веб-сайтом.

5.15. Товариство, при обробці даних застосовує всі необхідні технічні, організаційні, правові заходи для захисту даних від неправомірного та/або несанкціонованого доступу до таких даних, в тому числі від змін, видалення, надання, розповсюдження, а також інших неправомірних дій.

5.16. Товариство на постійній основі здійснює контроль за прийнятими заходами щодо забезпечення безпеки.

  1. ДОДАТКОВІ УМОВИ

6.1. У випадку, якщо які-небудь положення цих Умов, включаючи будь-які пропозиції, пункт або їх частини, визнаються такими, що суперечать діючому законодавству України, або такими, що є недійсними, це не впливає на інші положення цих Умов, вони залишаються повністю чинні і продовжують діяти в повній мірі і являються дійсними, а будь-яке інше недійсне положення або положення, яке не може бути виконаним, без подальших дії сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

6.2. Товариство залишає за собою право у будь-який момент, на власний розсуд, змінити Умови. У разі внесення Товариством змін до Умов, такі зміни вступають в силу з моменту розміщення зміненого тексту Умов на веб-сайті, якщо інший строк набрання чинності змінами не визначений додатково при такому розміщенні. Подальше використання веб-сайту після внесення таких змін вважатиметься згодою з вашого боку з Умовами в новій редакції.

6.3. Товариство не несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав Користувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння цих Умов.

 

Administrator